Aplicatii utile pentru lucrul la distanta

Pandemia coronavirusa a condus la inchiderea birourilor, iar majoritatea fortei de munca din lume a fost fortata sa lucreze de la distanta de acasa. Esti pregatit? Probabil ca nu. Pandemia a ajuns chiar inaintea ochilor nostri, iar schimbarile pe care trebuia sa le faca populatia lumii au devenit fara precedent. Birourile au inceput sa se inchida; cladirile au devenit inaccesibile si oamenii se limiteaza la casele lor. Imediat, oamenii se adapteaza la lucrul de la distanta. Aceasta va pune intrebarea, sunteti gata sa lucrati de acasa?

Una dintre preocuparile celor care lucreaza de acasa este motivatia pentru a duce la bun sfarsit lucrurile. Cu alte cuvinte, a fi productiv.

Este dovedit ca daca aveti instrumentele adecvate acasa, asa cum le aveti la birou, productivitatea va creste.
Pentru a face acest lucru, sa amintim unele dintre cele mai eficiente aplicatii de lucru la distanta pe care le-am ales pentru a face mai productiva experienta dvs. de lucru la distanta.

Sapte aplicatii pentru lucru la distanta

Zoho Cliq

Zoho Cliq este un instrument colaborativ de mesagerie in timp real pentru a schimba mesaje cu oameni din intreaga lume. Este un instrument perfect pentru lucrul de la distanta, deoarece ofera o comunicare deschisa. De asemenea, este excelent pentru partajarea fisierelor, apeluri vocale si video. Comunicarea colaborativa este esentiala pentru succesul operational si indiferent de locul in care va aflati puteti urmarii activitatea echipei.

Zoho Work Drive

Un instrument complet de partajare a fisierelor cloud, Zoho Work Drive are tot ce ai nevoie pentru a lucra de la distanta. Are capacitati de stocare a fisierelor, incarcarea si editarea documentelor si partajarea folderelor de proiect. Cu o multitudine de facilitati, este un serviciu excelent pentru lucru la distanta.

Microsoft Teams

Microsoft Teams este o aplicatie asemanatoare cu Zoho Cliq, dar este si un instrument excelent pentru a gazdui conferinte web si video. Este un program Office 365 care ofera o comunicare deschisa, accesand diferite canale de comunicare si documente. Microsoft Teams permite, de asemenea, incorporarea de programe SharePoint, Power BI, OneNote si alte programe scalabile pentru a-ti continua afacerea de acasa.

Zoho Projects

Zoho Projects este perfect pentru gestionarea operatiunilor de management de proiecte. Este perfect in a gestiona exact ceea ce lucrati fara a depune foarte multe eforturi. Creati-va planul de proiect pentru a urmari progresul operatiunilor, pentru a creea prioritati, adaugati note si sarcini pentru membrii echipei. Cel mai bun lucru este ca puteti urmari progresul de oriunde. Este un instrument genial pentru a-ti mentine proiectul sub control.

Monday

Monday este un fenomen nou care va ajuta sa gestionati eficient proiectul si echipa dvs. printr-o varietate de concepte diferite. In special, intreaga dvs. echipa poate urmari in mod colaborativ progresul proiectului cu o perspectiva asupra capacitatilor de lucru, preluand sarcinile in timp real si chiar gestioneaza riscul prin crearea de planuri de urgenta. Monday.com este o modalitate dinamica de a gestiona proiectul dvs. de la distanta in timp real.

Toggl

Daca sunteti manager de proiect si luptati pentru a urmari sarcinile care sunt finalizate pe o varietate de platforme. Toggl este aici pentru a salva ziua. Toggl este o aplicatie de urmarire a timpului, care ofera informatii despre progresul muncii, calitatea muncii si gestioneaza timpul necesar pentru sarcinile alocate. Este conceput pentru a creste productivitatea asigurandu-va ca munca este terminata la timp. Aplicatia poate fi, de asemenea, utilizata pentru a urmari orele lucrate.

Zoho Assist

Daca ai o echipa de suport tehnic , Zoho Assist te va ajuta sa te conectezi rapid si sigur pe orice device , fie el PC, telefon sau tableta si de a oferi ajutor in configurarea acestora sau configuarea altor echipamente. Aceasta aplicatie creste productivitatea si salveaza timpul pierdut in trafic pentru a ajunge la client.

Lucrul de la distanta va ajuta sa castigati timp, in special daca petreceti ore in fiecare dimineata si seara in trafic ; ore intregi pentru a ajunge la birou. Lucrul de la distanta va ajuta sa va pregatiti dimineata, sa va alocati timpul necesar. Instrumentele software enumerate sunt pentru a promova colaborarea, comunicarea si productivitatea in lucru de acasa, astfel incat sa puteti continua sa efectuati sarcinile eficient si la timp. Productivitatea poate fi atat de ridicata incat ai putea chiar sa iei in considerare sa eviti munca la birou cu totul. Munca de la distanta creste in popularitate, cu instrumente disponibile pentru a va ghida in timpul zilei de lucru.

Call Now Button