Echipa dedicată Inside Telecom, lucrează împreună pentru a oferi companiilor soluții de comunicare de ultima generatie care vor revoluționa modul de lucru al echipei tale.

Muresan Adrian
Director Tehnic

Veres Stefana
Departament de Vanzari

Mois Alexandru
Suport Tehnic

Muresan Oana
Director Financiar

Portal: suport.pbxcloud.ro

Portalul nostru de asistență vă oferă acces rapid la experți 24/7, 365 de zile pe an, pentru a rezolva rapid problemele și pentru a oferi sfaturi cu privire la funcții și asistență de configurare.

Am creat integrări API pentru diferite platforme CRM si ERP și continuăm să adăugăm mai multe funcții și opțiuni în fiecare lună pentru a vă oferi facilitati de top care să se potrivească afacerii dvs.

Ce e VOIP ?

VoIP, sau Voice-over-IP (Internet-Protocol), este un mod mai fiabil și mai economic de a comunica. Îți opreste dependența de liniile telefonice vechi și, în schimb, se concentrează pe utilizarea fiabilității unei conexiuni la internet de mare viteză. Am văzut cât de scumpe și învechite sunt liniile de telefoane vechi așa că am dezvoltat PBXcloud pentru a oferi clienților noștri o opțiune mai bună.

  •  Eficient din punct de vedere al costurilor: cu o structurare a prețurilor mai bună, VOIP este mai ieftin decât telefoanele convenționale, atat pentru apleuri  locale sau internaționale.
  • Portabilitate: cu opțiunile de a utiliza serviciile VOIP din orice parte a lumii, cu o simplă conexiune la internet și orice dispozitiv conectat la internet – telefon, tabletă, computer, smartphone, flexibilitatea generală și funcțiile pe care le poate oferi sunt mult mai atrăgătoare decât alternativa analogica.
  • Multi-funcțional: Deși VOIP înseamnă voce peste IP, nu se limitează doar la voce. Puteți efectua apeluri video individuale sau chiar conferinte video la fel de ușor.
  • Control: Obțineți control complet asupra întregii infrastructuri de telefonie cu serviciile de control end-to-end.