Pastrarea controlului personalului care lucreaza de la distanta

In era digitala, companiile pot exploata tehnologii avansate pentru a se adapta situatiilor predominante. In prezent, tarile din intreaga lume impun blocarea totala, fortand peste un miliard de oameni sa intre in carantina in casele lor, in incercarea de a reduce Coronavirus (COVID-19) de la raspandire. Chiar daca aceasta strategie poate reduce efectiv raspandirea virusului, aceasta a expus companiile la pierderi imense. Odata cu blocarea, companiile nu castiga bani, dar nu numai ca trebuie sa efectueze cheltuieli recurente precum chiria pentru spatii, dar continua sa plateasca salarii angajatilor care sunt in carantina in casele lor. Puteti adopta tehnologii care permit angajatilor din carantina sa lucreze de la distanta , de la domiciliu, permitandu-va, in acelasi timp, sa-i gestionati eficient.

Tehnologii pentru ca angajatii vostri sa lucreze de la distanta

Desi blocarea a fortat personalul dvs. sa faca carantina acasa, puteti colabora cu companii de incredere, cum ar fi Inside Telecom, sa explorati tehnologii precum Voice over Internet Protocol (VoIP), si sa ajutati angajatii in carantina sa faca apeluri la distanta.

VoIP: aceasta tehnologie transforma vocea intr-un semnal digital, care poate fi transmis prin internet. Folosind tehnologia VoIP, puteti efectua apeluri telefonice cu o conexiune la internet fara telefon si o linie telefonica analogica. Tehnologia va permite sa efectuati apeluri folosind telefoane VoIP, sau PC-uri prin transmiterea vocii dvs. catre un alt telefon VoIP sau PC.

Call Now Button